NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Det är vi som leder ELINs näringslivsutskott, vår huvudsakliga uppgift är att skapa tillfällen då ELINs medlemmar får träffa intressanta företag. Vårt mål är att förbereda våra medlemmar för yrkeslivet och att möjliggöra en naturlig övergång från studentlivet.

I vårt utskott jobbar vi med att värna om våra nuvarande samarbetspartners samtidigt som vi kontinuerligt letar efter nya intressanta företag att samarbeta med. Under läsåret arrangerar vi spännande evenemang som är intressanta för studenter såväl som företag. Är du intresserad av att samarbeta med ELIN eller har du några idéer kring nya projekt eller företag som kan vara av intresse för föreningen? Hör av dig till:

Sanna Olsson, Ordförande för Näringslivsutskottet: 
Telefon 073-061 26 62
nu@elin.se

Klara Henriksson, 2:e Vice Ordförande med Näringslivsansvar:
Telefon 070-548 25 57
naringsliv@elin.se

Kommunikationen mellan föreningen och våra samarbetspartners hanteras av Företagsgruppen som består av en kontaktperson för varje enskild partner. Syftet med företagsgruppen är att underlätta kommunikationen mellan ELINs medlemmar och våra samarbetspartners. Som kontaktperson är åtagandet utöver detta även att marknadsföra och anordna event tillsammans med våra samarbetspartners samt övriga företag. Att vara kontaktperson i Företagsgruppen löper över ett år från och med vårterminen.

 

SEB
Sofia Svensson
0736732120
seb@elin.se

Deloitte
Madeleine Hellgren
0704007588
deloitte@elin.se

Danske Bank
Natalie Mattsson
0737045046
danskebank@elin.se

 

KPMG
William Rydman
0735120991
kpmg@elin.se

PwC
Simon Åkesson
0738096760
pwc@elin.se

 

EY
Johanna Hermansson
0704956125
ey@elin.se

Grant Thornton
Sandra Jörnklev
0761020245
gt@elin.se

 

Övriga företag
August Forsberg
0738218623
ftg@elin.se

Övriga företag
Linn Bergman
0708661348
ftg@elin.se

 

Women’s Finance Days, WFD, är ett flerdagars event som anordnas av I-sektionens Iris, Börsgruppen och ELIN – Ekonomföreningen vid Linköpings universitet. Projektet utgörs av välplanerade heldagar med “Kvinnor och karriär” i fokus. Här får LiUs studenter möjlighet att inspireras, nätverka och utvecklas. Detta genom föreläsningar och workshops, där det ges tillfälle att ta del av framgångsrika kvinnors historier, men också genom aktiviteter som förbereder inför en framtida karriär. WFD görs i samarbete med Börsgruppen och I-sektionen.

Varje tidig vår går ELINs Årsbankett av stapeln. Årsbanketten är  ekonomernas finaste sittning där medlemmarna samlas för att ha en trevlig kväll tillsammans med god mat och dans. Under eventet delas ELINs årliga Drömstipendie ut till en utav våra medlemmar och vi tittar tillbaka på året som har gått. Kvällen brukar äga rum i Livgrenadjärsmässens anrika lokaler med tillhörande eftersläpp.

Tekniskekonomiska Arbetsmarknadsdagarna, TEAM, är ELINs största projekt. TEAM är ett samarbete mellan ELIN och Sektionen för Industriell ekonomi vid Linköpings universitet (I-sektionen), där vi under två dagar arrangerar en företagsmässa för studenter som ges en ypperlig möjlighet att träffa framtida arbetsgivare. Lär mer om TEAM-dagarna här.