NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Det är vi som leder ELINs näringslivsutskott, vår huvudsakliga uppgift är att skapa tillfällen då ELINs medlemmar får träffa intressanta företag. Vårt mål är att förbereda våra medlemmar för yrkeslivet och att möjliggöra en naturlig övergång från studentlivet.

I vårt utskott jobbar vi med att värna om våra nuvarande samarbetspartners samtidigt som vi kontinuerligt letar efter nya intressanta företag att samarbeta med. Under läsåret arrangerar vi spännande evenemang som är intressanta för studenter såväl som företag. Är du intresserad av att samarbeta med ELIN eller har du några idéer kring nya projekt eller företag som kan vara av intresse för föreningen? Hör av dig till:

Elin Dau Neuman, 2:e Vice Ordförande med Näringslivsansvar:
Telefon 073-643 92 10
naringsliv@elin.se

Samuel Hansson, Ordförande för Näringslivsutskottet: 
Telefon 070-552 27 92
nu@elin.se

NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Kommunikationen mellan föreningen och våra samarbetspartners hanteras av Näringslivsutskottet som består av en kontaktperson för varje enskild partner. Syftet med näringslivsutskottet är att underlätta kommunikationen mellan ELINs medlemmar och våra samarbetspartners. Som kontaktperson är åtagandet utöver detta även att marknadsföra och anordna event tillsammans med våra samarbetspartners samt övriga företag. Att vara kontaktperson i Näringslivsutskottet löper över ett år från och med vårterminen.

 

SEB
Ella Filipsson
070-761 63 20
seb@elin.se

Deloitte
Nickolina Hedlund
070-659 92 99
deloitte@elin.se

KPMG
Isak Johansson
073-751 48 55
kpmg@elin.se

PwC

Benjamin Sörman
072-049 35 30
pwc@elin.se
EY
Olivia Malmqvist
070-716 32 88
ey@elin.se

Grant Thornton
Jakob Karlsson
070-624 43 21
gt@elin.se

Övriga företag
Lovisa Palm
070-391 32 36
ftg@elin.se

Övriga företag
Ida Ottermo
072-312 29 27
ftg@elin.se

Övriga företag
Jacob Lundquist
072-302 10 37
ftg@elin.se

 

WOMEN'S FINANCE DAYS

Women’s Finance Days, WFD, är ett flerdagars event som anordnas av I-sektionens Iris, Börsgruppen och ELIN – Ekonomföreningen vid Linköpings universitet. Projektet utgörs av välplanerade heldagar med “Kvinnor och karriär” i fokus. Här får LiUs studenter möjlighet att inspireras, nätverka och utvecklas. Detta genom föreläsningar och workshops, där det ges tillfälle att ta del av framgångsrika kvinnors historier, men också genom aktiviteter som förbereder inför en framtida karriär. WFD görs i samarbete med Börsgruppen och I-sektionen.

ELINS ÅRSBANKETT

Varje tidig vår går ELINs Årsbankett av stapeln. Årsbanketten är  ekonomernas finaste sittning där medlemmarna samlas för att ha en trevlig kväll tillsammans med god mat och dans. Under eventet delas ELINs årliga Drömstipendie ut till en utav våra medlemmar och vi tittar tillbaka på året som har gått. Kvällen brukar äga rum i Livgrenadjärsmässens anrika lokaler med tillhörande eftersläpp.

TEAM-DAGARNA

Tekniskekonomiska Arbetsmarknadsdagarna, TEAM, är ELINs största projekt. TEAM är ett samarbete mellan ELIN och Sektionen för Industriell ekonomi vid Linköpings universitet (I-sektionen), där vi under två dagar arrangerar en företagsmässa för studenter som ges en ypperlig möjlighet att träffa framtida arbetsgivare. Lär mer om TEAM-dagarna här.

Translate »