NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Det är vi som leder ELINs näringslivsutskott, vår huvudsakliga uppgift är att skapa tillfällen då ELINs medlemmar får träffa intressanta företag. Vårt mål är att förbereda våra medlemmar för yrkeslivet och att möjliggöra en naturlig övergång från studentlivet.

I vårt utskott jobbar vi med att värna om våra nuvarande samarbetspartners samtidigt som vi kontinuerligt letar efter nya intressanta företag att samarbeta med. Under läsåret arrangerar vi spännande evenemang som är intressanta för studenter såväl som företag. Är du intresserad av att samarbeta med ELIN eller har du några idéer kring nya projekt eller företag som kan vara av intresse för föreningen? Hör av dig till:

Oskar Larsson, 2:e Vice Ordförande med Näringslivsansvar:
Telefon 070 -561 20 04
naringsliv@elin.se

Angelica Hällström, Ordförande för Näringslivsutskottet: 
Telefon 076-843 85 56
nu@elin.se

Kommunikationen mellan föreningen och våra samarbetspartners hanteras av Näringslivsutskottet som består av en kontaktperson för varje enskild partner. Syftet med näringslivsutskottet är att underlätta kommunikationen mellan ELINs medlemmar och våra samarbetspartners. Som kontaktperson är åtagandet utöver detta även att marknadsföra och anordna event tillsammans med våra samarbetspartners samt övriga företag. Att vara kontaktperson i Näringslivsutskottet löper över ett år från och med vårterminen.

 

SEB
Philip Persson
073-325 00 85
seb@elin.se

Deloitte
Hanna Millegård
073-849 04 57
deloitte@elin.se

Danske Bank
Oscar Jeansson
070-787 17 73
danskebank@elin.se

KPMG
Stina Hjertsäll
073-841 75 42
kpmg@elin.se

PwC

Elin Laitala
073-073 13 42
pwc@elin.se
EY
Anna Olsson
073-056 64 37
ey@elin.se

Grant Thornton
Lukas Johansson
070-748 97 00
gt@elin.se

Övriga företag
Olle Klaar
073-552 41 88
ftg@elin.se

Övriga företag
Wilma Almqvist
070-631 78 47
ftg@elin.se

 

 

 

 

Women’s Finance Days, WFD, är ett flerdagars event som anordnas av I-sektionens Iris, Börsgruppen och ELIN – Ekonomföreningen vid Linköpings universitet. Projektet utgörs av välplanerade heldagar med “Kvinnor och karriär” i fokus. Här får LiUs studenter möjlighet att inspireras, nätverka och utvecklas. Detta genom föreläsningar och workshops, där det ges tillfälle att ta del av framgångsrika kvinnors historier, men också genom aktiviteter som förbereder inför en framtida karriär. WFD görs i samarbete med Börsgruppen och I-sektionen.

Varje tidig vår går ELINs Årsbankett av stapeln. Årsbanketten är  ekonomernas finaste sittning där medlemmarna samlas för att ha en trevlig kväll tillsammans med god mat och dans. Under eventet delas ELINs årliga Drömstipendie ut till en utav våra medlemmar och vi tittar tillbaka på året som har gått. Kvällen brukar äga rum i Livgrenadjärsmässens anrika lokaler med tillhörande eftersläpp.

Tekniskekonomiska Arbetsmarknadsdagarna, TEAM, är ELINs största projekt. TEAM är ett samarbete mellan ELIN och Sektionen för Industriell ekonomi vid Linköpings universitet (I-sektionen), där vi under två dagar arrangerar en företagsmässa för studenter som ges en ypperlig möjlighet att träffa framtida arbetsgivare. Lär mer om TEAM-dagarna här.

Translate »