Marknadsföringsutskottet

MARKNADSFÖRINGSUTSKOTTET – MAFÖ

Marknadsföringsutskottets arbete grundar sig i att samordna de aktiviteter som bidrar till att föreningen syns utåt. Dels gentemot föreningens medlemmar men även mot företag och näringslivet samt potentiella nya ekonomstudenter. Utskottet strävar hela tiden efter att skapa kreativa och roliga idéer för att uppmärksamma föreningen ytterligare. De största projekten utskottet anordnar kan läsas om här nedanför.

David Evertsson, Ordförande Marknadsföringsutskottet
Telefon 076-770 94 93

Våra underskott:

FOTO- OCH MEDIAUTSKOTTET

Foto-och mediautskottet är ett underutskott till MAFÖ bestående av en ordförande samt fyra filmare och fem fotografer. Tillsammans arbetar alla med att skapa bilder och filmer inför olika projekt som hålls under läsåret här på Linköpings Universitet. Exempel på projekt kan vara: Nolle-P, CV-fotografering, porträttbilder med mera.

DRÖMMEN
 
Drömmen om ELIN är Ekonomstudenternas sektionstidning som informerar och inspirerar dess studenter. Tidningen uttrycker studenternas intressen i medias allra ädlaste form och är stadigt utgiven sedan 1971. Drömmens ges ut fyra gånger per år och skickas hem till föreningens alla medlemmar. Redaktionen, Redax, består av ett idésprutande gäng studenter som skriver, arbetar med layout och fotograferar. Kontakta gärna Drömmens chefredaktör med frågor, tankar, idéer, förfrågningar eller liknande på drommen@elin.se, vi tar gärna in gästskribenter!

Några av de projekt och de event vi anordnar:

ÅRSBOKEN

Årsboken är ett nytt projekt för i år som ersätter den tidigare Fotokatalogen. Syftet med Årsboken är att belysa alla ELINs evenemang som ägt rum under året och även de vardagliga sakerna som hör studentlivet till. I boken ska det finnas något för alla – alltifrån finsittningar till föreläsningar och vardagsmat!

CIVILEKONOMVÄSKAN

Varje år under nollningen delas en civilekonomväska ut till alla nyblivna ekonomstudenter. Att ta fram väskan är ett projekt som utskottet ansvarar för, där arbetet innebär alltifrån planering, till design, att fixa sponsorer m.m. Väskan är väldigt uppskattad och används dagligen av ekonomstudenterna. Det är ett kreativt och roligt arbete att arbeta fram väskan. Projektet ger ett väldigt bra tillfälle för våra samarbetspartners att synas utåt då de har med sina loggor på väskan.

SACO-MÄSSAN

Varje år åker delar av utskottet upp till Stockholm för att medverka på SACO-mässan, som är en universitets- och högskolemässa som anordnas främst för gymnasieelever runt om i Sverige. Arbetet på mässan går ut på att marknadsföra civilekonomprogrammen och svara på frågor om dessa från nyfikna gymnasieelever.

MISSIONERINGEN

Vid hemmissioneringen har studenter möjlighet att åka hem till sina gamla gymnasieskolor för att prata om civilekonomprogrammen och dela med sig av sina erfarenheter som student i hopp om att försöka locka nya studenter till våra program. Detta är ett roligt och meriterande projekt, vid intresse finns mer information om ni klickar här.

Translate »