ELIN CLUB

ELIN CLUB

Gillar du att gå på sittningar, festa, sporta, att spela musik eller att engagera dig i sociala evenemang?

Då är ELIN Club något för dig! Vi anordnar massvis med roliga evenemang under årets gång inom den studiesociala kategorin. Club-utskottet består av ett härligt gäng människor som tillsammans skapar en underbar gemenskap och ser till att alla ekonomer ska få en så rolig och minnesvärd tid på LiU som möjligt!

Se mer på Clubs egna facebooksida!

Våra underutskott:

E-PUB

E-Pub är ett underutskott till ELIN Club som driver pubverksamheten för ekonomstudenter på Linköpings Universitet. Under våra evenemang har du möjligheten att få god mat och dricka utan att betala allt för mycket. Kom förbi och njut av en god måltid och umgås med underbara ekonomer!
Se mer på E-pubs facebooksida!

SPORTCLUB

Alla elitidrottare, motionärer och soffpotatisar välkomna att delta i våra roliga sportevent. Vi anordnar ett större event varje termin samt lite mindre event under årets gång. Fyll på vattenflaskan och snöra på dina snabbaste skor och häng med SportClub.

E-BANDET

E-bandet är ett band bestående av medlemmar från ELIN. Bandets syfte är att spela på ELINs tillställningar och skapa en härlig stämning. Spelar man ett instrument och vill spela med andra musikintresserade ekonomer är detta definitivt utskottet att söka till!

Event vi annordnar:

ÅRERESAN

Enligt tradition besöker ekonomstudenterna Åre under någon utav studentveckorna i början av året. En buss lastas full med förväntansfulla ekonomer med siktet på svenska fjällen. Skidor, bräda, partyoutfit och glatt humör ska testas till bristningsgränsen under en veckas festligheter. Förutom att Club fixar boende, liftkort och bussresa bjuds det även på en grym sittning tillsammans med våra kusiner från Industriell ekonomi. Allt till ett mycket förmånligt pris!

KVARBORG

Stanna kvar i Linköping och upplev en magisk valborg tillsammans med andra ekonomer! En fullspäckad förmiddag bakom C-huset med härligt häng, 5-kamp och champagnefrukost. En perfekt uppladdning inför en oförglömlig dag! Efteråt ansluter vi oss till andra studenter i trädgårdsföreningen och på kvällen dansar vi loss på Kårhuset Kollektivet.

COPACABANA

I soliga maj entrar stolta ekonomlag Trädgårdsföreningen och tävlar i beachvolleyboll om en prestigefylld seger. Vinner man inte turneringen finns en chans att vinna stilpris för bästa lagutklädnad! Så anmäl ett lag eller kom till Trädgårdsföreningen och heja fram ditt lag till seger!

ELIN AKTIVA

Styrelsen genom Clubutskottet arrangerar en stor sittning i juni för alla medlemmar som engagerat sig inom ELIN under året som gått. Av tradition består konceptet av en finsittning som ELIN bjuder på som avslutas med fest och eftersläpp på kvällen. En mycket uppskattad kväll med mycket skratt och avtackande!

TACKFESTEN FÖR NOLLE-P

En skön start på terminen med Nolle-P måste ju följas upp med en tackfest för alla fantastiska människor som gjorde de två veckorna oförglömliga. Kvällen börjar med en fulvinsrunda för alla som engagerade och följs sedan upp med en rolig sittning.

KOMPISSITTNINGEN

En klassisk KK-sittning i riktig ekonomanda där du får bjuda med två kompisar hemifrån för att visa vad LiU:s studentliv går för. God mat i trevligt sällskap som avslutas med ett oförglömligt eftersläpp!

HERRSITTNINGEN

En finsittning under den tidiga hösten där våra ekonomherrar får avnjuta en middag utöver det vanliga. God mat och dryck blandas med rolig underhållning och senare på kvällen ansluter tjejerna för ett magiskt eftersläpp.

E-KRAVALL

Nytt för i år är evenemanget E-kravall! En kravall för endast alla oss ekonomer i vita ovvar. Man behöver knappast säga mer än att det kommer bli en oförglömlig kväll!

Translate »