Hållbarhets Case med Danske Bank

När

2024-05-27    
13:00 - 15:00

Låt oss dyka in i världen av hållbarhet, där varje handling räknas och varje beslut kan skapa en stor förändring. Vi på Danske Bank är inte bara medvetna om vikten av hållbarhet, utan vi tar också aktiva steg för att integrera det i vårt arbete.

Vi bjuder in er till ett spännande event, där ni får möta Maria Fors – Senior Advisor Hållbar Privatekonomi, Sara Lindahl – Sustainable Finance Nordic och Maria Öjert – Privatrådgivare, som alla arbetar med att integrera hållbarhet i arbetet. Vi kommer att belysa ämnen som portföljstyrning inom Danske Bank och de drivkrafter vi ser för att integrera ESG i våra finansiella beslut. Vad innebär egentligen hållbar privatekonomi? Hur ser det ut i praktiken?

Vi ser fram emot en öppen dialog, där vi hoppas kunna knyta samman den teoretiska kunskap ni får i era studier med världen av praktiska tillämpningar. Vår förhoppning är att vi tillsammans kan skapa en djupare förståelse för vad hållbarhet verkligen innebär.

 

Hälsningar, Näringslivsutskottet i ELIN i samarbete med DanskeBank
—————————————————
Datum: 27 maj
Tid: 13.00-15.00
Plats: Gamla Tanneforsvägen 92, 582 52 Linköping, Sverige
Anmälan sker nedan.
Vid frågor kontakta: DanskeBank@elin.se

—————————————————
ANMÄLNINGSPOLICYN
ELIN har sedan december 2014 infört en anmälningspolicy. Detta innebär att man senast 24 timmar innan ett event måste avanmäla sig. Detta gäller även avanmälan från reservlistan.

Du måste logga in för anmäla dig.
Translate »