Talent Training, EYs revisionsprogram 2019 – Stockholm

29 jan Talent Training, EYs revisionsprogram 2019 – Stockholm

Studerar du till ekonom och är nyfiken på en framtid som revisor? Ta chansen och sök till vårt uppskattade program Talent Training 2019. 

Möjligheten

Under programmets gång får du en unik inblick i revisorsyrkets olika delar och en möjlighet att lära känna våra revisorer personligen. Vi hjälper även dig att upptäcka dina karriärmöjligheter på EY. Talent Training riktar sig till dig som tar examen i sommaren 2019 och senare. Programmet startar i början av maj 2019 och vi träffas tre heldagar tre veckor i rad under maj månad. Tillsammans med andra studenter från olika universitet får du praktiskt lösa kundcase direkt hämtade från verkligheten. Vi utbildar i revisionsmetodik samt presentations- och säljteknik som du har stort värde av framåt i din karriär. Du får delta i seminarier och lyssna på föredrag där våra medarbetare berättar om sina specialområden och intressanta uppdrag. 

Kvalifikationer för programmet

För att vara kvalificerad till programmet bör du ha

  • Pågående studier vid högskola/universitet med inriktning mot företagsekonomi
  • Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
  • Entusiasm att lära dig om metodik inom revision och hur vi arbetar med kunder inom olika branscher 

Vi ser även gärna att du har

  • Goda akademiska meriter
  • En hög förmåga att samarbeta med andra och bygga relationer

Vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas inom revision och redovisning. Programmet inleds och avslutas med gemensamma tillställningar där du får möjlighet till kunskapsutbyte och att bygga nätverk med medarbetare och delägare från EY såväl som med andra studenter. Du tilldelas en fadder som kommer vägleda dig och som kan berätta mer om hur det är att jobba på EY. Tid: 8 maj, 15 maj och 22 majPlats: EYs lokaler på Jakobsbergsgatan 24 i Stockholm

Intresserad

Välkommen att skicka in din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från gymnasium och högskola/universitet. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 18 mars 2019. Har du några frågor om programmet är du varmt välkommen att kontakta charlotte.x.pettersson@se.ey.com. 

Välkommen med din ansökan!

Tags: