Revisorsassistenter till KPMG Östergötland med start Augusti 2019

06 feb Revisorsassistenter till KPMG Östergötland med start Augusti 2019

Söker du en arbetsgivare som sätter din personliga utveckling i fokus? Vi på KPMG söker drivna talanger som vill utvecklas i en global miljö med många karriärmöjligheter. Vi erbjuder revision, skatterådgivning och rådgivning till alla samhällets sektorer och branscher. KPMG söker nu Revisorsassistenter till Östergötland.

KPMG i Östergötland

På KPMG i Östergötland är vi ca 20 medarbetare fördelat på kontor i Linköping och Norrköping. Vi arbetar med såväl mindre som stora företag men även med kommuner, föreningar och stiftelser med mera. Vi förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens.

Din roll hos oss
Just nu söker vi dig som har viljan och engagemanget att tillsammans med oss leda våra kunder mot en positiv förändring. Placeringsort blir Linköping alternativt Norrköping efter vad som passar dig bäst. Som revisorsassistent hos oss får du förståelse för de frågor som våra kunder ställs inför och för dig innebär varje dag nya utmaningar, nya möten, nya affärsperspektiv och möjligheter. Dina arbetsuppgifter inkluderar:

  • Intervjuer med nyckelpersoner
  • Granskning av företagsspecifika processer
  • Granskning av finansiella rapporter

Dina egenskaper och kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i ett kundfokuserat och omväxlande arbete med varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Du är ekonom, nyutexaminerad eller med några års arbetslivserfarenhet. En förutsättning är att du vid tjänstens tillträde uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation (för information, läs mer på www.revisorsinspektionen.se). Har du några års erfarenhet inom revision, redovisning eller annat ekonomirelaterat arbete är detta meriterande.

Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt att du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi ser gärna att du är en affärsinriktad och initiativrik person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter till förändring. 

Vad vi erbjuder
Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanas genom spännande och samhällsviktiga uppdrag hos våra klienter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kundkontakter. Tempot är ofta högt med många möjligheter till stimulerande sociala kontakter, ständiga förändringar och kunskapsutveckling. KPMG erbjuder även ett omfattande internt utbildnings- och utvecklingsprogram.

Ansökan
Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster. Din ansökan består av CV, personligt brev och akademiska meriter. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta john.johansson@kpmg.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tags: