Privatlärare för Allakando

Gör skillnad — fler studenter stödjer yngre elever med läxhjälp 

Enligt en undersökning från PISA så är elevers resultat i Sverige inte på samma höga nivå som i övriga Europa. Detta betyder inte att färre satsar på skolan i Sverige utan många unga rapporterar att det är bristande med stöd från skolan. Något som blir mer och mer populärt är att söka efter läxhjälp och här kommer Allakando in i bilden. I över ett decennium har de bedrivit sin verksamhet och ser till att unga når sina betygsmål. Se gärna läxhjälp hos Allakando för att ta kontakt.   

Allakando ger dig rätta verktygen att lyckas med läxhjälp 

För de som är en del av Allakando familjen så finns det en sak som alla ska förmedla runt omkring sig —  alla kan mer än de tror. Detta är vad Fredrik Fridlund, VD för Allakando, ansåg vara väldigt viktig att ta till sig. Som lärare är detta därmed en filosofi som ska genomsyras i allt man gör. 

I dagsläget är det över 5000 lärare som befinner sig på Allakando och de hjälper ca 26 000 elever varje år. För att se till att man som lärare kan undervisa sina elever och att de får resultat så ges det en noggrann utbildning. Det satsas mycket på att ge kunskap inom studieteknik och hur man skapar ett gott självförtroende. Ibland är det inte att elever har svårt att ta till sig information utan det kan vara självförtroendet som behöver sig en kick. För de som känner att man har extra fokus på sina matematikkunskaper så kan man kolla in läxhjälp hos SmartStudies. 

Stor tillgänglighet: läxhjälp finns över hela Sverige 

Det är väldigt vanligt att man får uppfattningen att läxhjälp bara finns att få i storstäderna, men så är inte fallet. Läxhjälp finns att få i hela Sverige. Det är många som gärna tar sig an uppgiften att vara studiecoach och ger stöd till de yngre i alla städer och mindre orter.

Fördelen med läxhjälp hos Allakando är att man kan efterfråga en lärare som kan mötas upp på till exempel ett bibliotek för att plugga tillsammans. Alternativt kan man ses hemma hos eleven om det passar bättre. En ytterligare möjlighet finns och det är läxhjälp online vilket är en populär tjänst. För vissa är det lättare att undvika resande och tycker att det går smidigare att ta hjälp över videosamtal istället. 

Plugga smart — se över onlinekursen om högskoleprovet 

I våras så blev det tyvärr svårt att göra många olika prövningar och prover då de ställdes in på grund av den rådande corona pandemin. Men nu har det sakta men säkert kommit igång igen och det är återigen möjligt att ta högskoleprovet. Oavsett ens erfarenhet med provet så finns det kurser man kan ta online som är till stor hjälp. Allakando erbjuder en pedagogisk onlinekurs som bara fokuserar på högskoleprovet. 

Trygghet och stöd för studenter som ger läxhjälp    

Hos Allakando ser man till att alla studenter känner trygghet i sin roll som lärare i läxhjälp. För de som har fått en tjänst finns det alltid hjälp att få. Man kan höra av sig till någon av utbildningsspecialisterna och/eller rekryterare med frågor eller om behöver lite mer hjälp med sin elev — de finns de alltid till hands. 

Varje dag ser Allakando till att de matchar en lärare och elev utefter flera kriterier. Något av det viktigaste är att man som lärare såklart har kunskap i det ämnet som en elev behöver hjälp med. När det är fastställt så ser rekryterare till lärarens respektive elevens personlighetstyper. Det ges alltid ett tillfälle för en prova-på lektion just för att se till att båda är bekväma med att fortsätta med läxhjälpen.

Translate »