Praktikplatser hösten 2020 på Swedish-American Chamber of Commerce i Los Angeles

15 mar Praktikplatser hösten 2020 på Swedish-American Chamber of Commerce i Los Angeles

Praktikplatser för hösten 2020 hos Swedish-American Chamber of Commerce i Los Angeles, ligger nu ute med sista ansökningsdag 15 April. Det är möjligt att söka tre olika roller på kammaren.

Event Marketing Manager

PR & Communications Marketing Manager

Finance & Accounting Marketing Manager

Praktikplatserna är 6 månader långa och en superchans om man är sugen att testa på att arbeta i en internationell, och framförallt amerikansk kontext då kammaren sponsrar med visum. Det är också en ypperlig chans att få nätverka i Los Angeles-området med vår styrelse och företagsmedlemmar så som IKEA, Fjällräven, SAS, Pixi Beauty, Daniel Wellington, &Other Stories, Swedish Match m.fl samt privata medlemmar som t.ex Zlatan Ibrahimovic, Joel Kinnaman och Anine Bing samtidigt som man finslipar engelskan och sina marknadsförings-skills i soliga LA. Jobbet är väldigt varierande och utmanade där man får skapa mycket content på egen hand till sociala medier och nyhetsbrev, skapa marknadsföringsstrategier, skapa, hålla och delta i event, ta hand om rekrytering och delta på styrelsemöten.

Ett ypperligt sätt att kompletera sin utbildning! På SACC-USA’s sida ligger annonserna uppe med fulla beskrivningar för respektive roll och där ansöker man även om positionen/positionerna man är intresserad av: https://sacc-usa.org/trainee/positions/us/?fbclid=IwAR0uwcQcIVr-cDUg1xeqvgJHpkw_i3w5_xjGgQ5LROAVJ407eeqS4zAaGvc