Lime Technologies – European Trainee Program

Vill du jobba med intressanta produkter och sjukt smarta kollegor? Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Vi är på jakt efter nya stjärnor till vårt European Trainee Program med start 9 januari 2023. 

Är du vår nya stjärna?

Account Manager
Som Account Manager Trainee arbetar du med egen nyförsäljning och genom våra CRM-system hjälper du våra kunder att effektivisera sin verksamhet och öka sin lönsamhet. Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen och förhandlingsteknik. Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och vidareutveckling av dina kunder.

För att bli framgångsrik utgår vi från att du har en uthållighet i det du tar dig an, men framförallt en målmedvetenhet och stark egen drivkraft. Att vara säljare på Lime är en spännande kombination av affärsförståelse och komplex försäljning – i ett högt tempo!

Customer Success Manager
Som Customer Success Manager (CSM) hos oss på Lime får du möjligheten att växa i en framtidsroll och vara en del av vår resa mot Sveriges Bästa CSM-team. Tillsammans med oss andra i teamet hjälper du våra kunder att växa, utvecklas och få ut det mesta av sin CRM-investering. En typisk dag jobbar du proaktivt med att stärka relationer, skapa värde genom merförsäljning och aktivt motverka att våra kunder någonsin vill byta leverantör. Du har en egen kundportfölj som du driver, och får mycket frihet i hur du vill utforma din arbetsdag.

Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: våra produkter och tekniken bakom, säljteknik, försäljningsprocesser och förhandlingsteknik. För att bli framgångsrik utgår vi från att du är trygg i dig själv och har en vilja att alltid sätta kunden först. Att vara customer successare på Lime är en perfekt kombination av affärsutveckling och teknik – i ett högt tempo!

Traineeprogrammet

Med vårt European Trainee Program erbjuder vi en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Traineeprogrammet kickar igång med fyra veckor på vårt HQ i Lund. Tillsammans med de andra traineerna från våra olika kontor får du intensiv utbildning samt mycket tid för teambuilding. Efter introperioden utgår du från ditt lokala kontor och börjar jobba hands-on med allting du lärt dig. Traineeåret avrundas sedan med en lokal fest tillsammans med trainee gänget.

Ansök idag! https://jobs.lime-technologies.com/trainee/apply-for-the-european-trainee-program/

Vill du läsa mer om traineeprogrammet och våra roller?
https://jobs.lime-technologies.com/trainee/