KUNDRÅDGIVARE TILL DANSKE BANK

24 mar KUNDRÅDGIVARE TILL DANSKE BANK

Är du snart klar med studierna och söker ett första utvecklande karriärsteg? Har du ett intresse för bank, placeringar och bolån? Vill du vara med på en spännande förändringsresa där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge den bästa kundupplevelsen?

Vi behöver fler Kundrådgivare till vår verksamhet Kundservice Privat, som är en del av Customer Relations i Linköping. Vi har ett tydligt uppdrag, att öka kundernas engagemang i Danske Bank. Detta gör vi genom att vara tillgängliga, proaktiva och kompetenta för att utveckla kundrelationen och skapa värde för kunden.

I rollen möter du såväl nya som befintliga kunder via kanalerna telefon, chatt, mail och social media. Du spelar en viktig roll i att skapa en positiv kundupplevelse eftersom du är ofta kundens första kontakt med banken.

Denna rekrytering avser studenter som tar examen i år, en heltidstjänst med start 12/5 och kommer även att fortlöpa som en heltidstjänst efter sommaren.

Tjänsten är med start från 12/5, urval och intervjuer sker löpande – välkommen att skicka ditt CV till ansvarig Talent Acquisition Specialist
Sara Jama, sara.jama@danskebank.se

Är du istället intresserad av ett extrajobb/deltidstjänst? Håll utkik på vår karriärhemsida och sociala medier då vi löpande även söker efter denna kompetens.

Tags: