Junior managementkonsult – sök till Knowit Insights graduateprogram 2023

Ska du avsluta dina studier eller har du jobbat i mindre än ett år? Starta din resa som managementkonsult med oss under hösten 2023 i Stockholm. Du får utbildning, stöd och stort utrymme till din personliga utveckling.

Knowit Insights graduateprogram pågår under ett år och erbjuder dig förutsättningar att utvecklas i konsultrollen och inom din spetskompetens. Du arbetar kundorienterat från start och får en stor variation i projekt såväl som branscher för att bredda din kunskap och erfarenhet. Programmet ger dig verktygen att leda din personliga utveckling som managementkonsult samtidigt som du aktivt får bidra till kundernas förändringsresor.

Vi söker dig som är initiativtagande, resultatinriktad, gillar nya utmaningar, och trivs i att arbeta med andra. Du kan förvänta dig ett varierande arbete med kontinuerligt lärande och stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Vad vi erbjuder dig:

  • Strukturerat kompetensutvecklingsprogram
  • Coaching, mentorskap och stort fokus på personlig och professionell utveckling
  • Arbete i projekt med stöd av entusiastiska kollegor
  • Gemensamt forum med övriga inom graduateprogrammet
  • Sociala aktiviteter och gemenskap utöver arbetet

Professionell och personlig utveckling

Knowit Insight erbjuder en icke-hierarkisk kultur och uppmuntrar dig att ta ansvar i externa såväl som interna uppdrag för att aktivt bidra till vår gemensamma framtid och din personliga och professionella utveckling.

Du får möjlighet, och uppmuntras, att påverka teamet och alla aspekter av vår verksamhet. Vi arbetar i olika konsultteam och är experter på det vi gör, där du tidigt får sätta dig in i våra områden vad vi gör för att stötta våra kunders förändringsresor.

Länk för ansökan: https://info.knowit.se/junior-managementkonsult-knowit-insight-graduateprogram-2023

Sista dagen för ansökan är den 30 oktober.

Translate »