Junior Broadcast & Online video-planner

20 Nov Junior Broadcast & Online video-planner

Starcom har sedan starten för 20 år sedan – haft en ledande och unik position på den svenska mediemarknaden. Vi har alltid strävat efter att hitta medielösningar som skiljer sig från mängden. På global nivå kallar vi oss ”The Human Experience Company” och det är exakt så vi har byggt Starcom i Sverige. Vi skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa.

Vi är stolt vinnare av flertalet priser och nomineringar, både i Sverige och internationellt. Men mest stolta är vi över att få jobba med kunder och varumärken såsom Telenor, Samsung, Max Hamburgare, Circle K, Spendrups och många fler.  

 

Vi sätter kreativitet i fokus, vågar utmana och driver utveckling tillsammans. För oss är det en självklarhet att det ska vara kul och utvecklande att arbeta hos oss, samtidigt som vi ställer höga krav på ditt engagemang och att du tänker kvalité.

 

Om Broadcastavdelningen:

På Broadcastavdelningen är vårt uppdrag att bidra med unik och konkurrenskraftig kunskap och kompetens kring alla frågor som avser rörlig bild och ljud, oavsett plattform. Vi är specialister inom vårt område och har alltid ambitionen att erbjuda marknadens bästa kompetenser baserat på vår kunskap och erfarenhet. Vi sätter kvalitet och kreativitet i fokus, samt utmanar och driver utvecklingen både för våra kunder och med media. I dagsläget är vi fem personer med olika bakgrund och kunskap som arbetar mot ett gemensamt mål: att skapa de bästa TV/online video/radio & bio-kampanjerna för alla våra kunder.

 

Det ska vara utvecklande och kul att jobba på Broadcastavdelningen samtidigt som vi ställer höga krav på noggrannhet, kvalitet, engagemang och servicegrad. I din roll som planner förväntas du att hjälpa övriga planners med köp, orderhantering, filmkodshantering & uppföljning av kampanjer. På sikt kommer tjänsten att innebära ett större ansvar för mediestrategier, förhandlingar, planering, optimering, köp, uppföljning och kampanjhantering för ett antal kunder.

 

Om tjänsten:

 • Hantera broadcastkampanjer.
 • Resurs till övriga på avdelningen genom att hjälpa till med diverse uppgifter som är av stor vikt för att leverera optimala kampanjer till våra kunder.
 • Ta hand om mötesbokningar med alla medier som vi bokar reklamutrymme hos.
 • Ansvarig för leveranser och analyser av mediedata till hela BR-teamet.
 • Vara uppdaterad på nyheter och förändringar inom broadcastmedier, både när det gäller mediernas utveckling och nya annonsmöjligheter.

 

Kompetenser:

 • Akademisk utbildning inom ekonomi, statistik, marknadsföring eller annan likvärdig utbildning.
 • Gärna erfarenhet av förhandling och strategi.
 • Förmåga för att uttrycka sig konkret och inspirerande i både tal och skrift.
 • Då vi arbetar med ett flertal internationella kunder är det viktigt att kunna uttrycka sig på engelska i både tal och skrift.
 • Då arbetet till stor del består av att analysera tittar/lyssnar-data är goda kunskaper i Excel viktigt.
 • Vi arbetar även med Powerpoint vid presentationer mot kund varför du ha kunskap i detta.

 

Vi ser att…

 • Du är nyfiken och noggrann med hög ambition och analytisk förmåga.
 • Du utvecklar och inspirerar både kunder och kollegor.
 • Du är lösningsorienterad och är inte rädd för att arbeta med nya metoder för att nå uppsatta mål.
 • Du är van vid att arbeta självständigt, strukturerat och hålla uppsatta tidsramar.
 • Du känner dig bekväm med att presentera på ett säljande och pedagogiskt sätt.
 • Du har en känsla för tidseffektivitet, arbetar strukturerat och har en positiv och trevlig attityd

Vill Du ha en spännande roll där människor, kreativitet, utveckling och affärer står i fokus? Vill Du arbeta i en inkluderande och värderingsstyrd organisation där vi sätter stort värde på både vänlighet, mod och uthållighet? Vill du ha stora möjligheter till utveckling inom media? Vill du jobba i ett härligt gäng?

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss med ett personligt brev och cv till: jobb@starcom.se. Skriv i ämnesraden att du söker tjänsten Junior Broadcast & OLV-Planner

 

Urval och intervjuer sker löpande och tillträde är enligt överenskommelse.

Tags: