Internship på Financial Advisory med start hösten 2019 – Stockholm

26 jan Internship på Financial Advisory med start hösten 2019 – Stockholm

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 290 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.


Har du vad som krävs för ett internship på Deloitte?

Financial Advisory är ett affärsområde inom Deloitte som erbjuder rådgivning och stöd i processer som omfattar värdering, köp, försäljning, omstrukturering och fusioner av företag och verksamheter. Vi hjälper våra kunder att genomföra transaktioner baserat på ingående kunskap inom finansiell analys, redovisning, skatt och företagsvärdering. Till vårt affärsområde Financial Advisory söker vi fyra studenter för ett ca 6 månader långt internship med start i augusti 2019. 

Arbetsbeskrivning
Ett internship på Financial Advisory inom Deloitte ger dig möjlighet att arbeta som Analyst. Arbetsuppgifterna innefattar analys av affärsplaner, företag och branscher samt rapportskrivning och grafisk presentation i samband med M&A transaktioner samt värdering av företag eller specifika tillgångar. Arbetet innebär både kundprojekt och interna affärsutvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta i team tillsammans med medarbetare från våra avdelningar M&A Transaction Services, Valuation Services och Corporate Finance. 

Vi söker
Vi söker dig som studerar ekonomi med inriktning mot redovisning och/eller finansiell ekonomi och tar masterexamen 2020 eller 2021. Eventuella studier utomlands är meriterande men inte ett krav.Du ska vara en lagspelare men arbetar samtidigt bra självständigt och gillar att ta ansvar. Vidare är du mycket målmedveten, engagerad, initiativrik, noggrann och öppen för nya utmaningar. Du är flexibel i relation till dina arbetsuppgifter, arbetstider, och har förmåga att prioritera. Stresstålighet är en förutsättning då vi arbetar med rådgivning i transaktioner där arbetstempot är högt. Vidare är du drivande, har en hög analytisk förmåga och ett stort intresse för näringslivet och aktiemarknaden. God stilistisk förmåga är ett krav liksom mycket goda kunskaper i engelska. Du bör även ha ett genuint intresse för marknadsaktiviteter och försäljningsarbete.

Ansök senast den 24 februari 2019
Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betyg från gymnasiet samt universitet. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument behandlas ej. 

Frågor?
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller hur du registrerar din ansökan är du välkommen att kontakta Philippa Kristoffersson på telefon 070-080 28 31. Frågor om detta internship besvaras av Gusten Lindkvister på telefon 070-080 27 46. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Tags: