Internship på Consulting våren 2019 – Stockholm

07 jan Internship på Consulting våren 2019 – Stockholm

Om rollen

Du blir en del av Deloittes framgångsrika Consulting-team på drygt 300 personer i Sverige, och över 290 000 kollegor världen över. Detta internship ger dig möjlighet att uppleva hur det är att arbeta inom Consulting på Deloittes Stockholmskontor under ca 8-10 veckor med start i april 2019.

Vi söker

Vi söker dig som studerar till civilingenjör, systemvetare eller ekonom med master/magisterexamen eller annan relevant utbildning och tar examen under 2020 eller 2021. Du har goda studieresultat och gärna internationell erfarenhet eller relevant engagemang vid sidan av studierna. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare, har god prioriteringsförmåga, är analytisk och har ett brinnande intresse för att utveckla affärer och verksamheter.

Vi erbjuder

Inom Consulting arbetar vi med ledande beslutsfattare i globala organisationer för att stödja dem i deras tuffaste utmaningar både i strategifrågor och i genomförande av komplexa projekt. Consulting består av tre avdelningar; Technology, Strategy & Operations och Human Capital.

Genom programmet får du ett smakprov på hur det är att starta din karriär inom Consulting på Deloitte. Du får genomgå en introduktion där du blir utbildad i core consulting skills och du får en coach som guidar dig genom internshipet. Du ingår i ett av våra team och medverkar i interna möten och sociala aktiviteter. Du blir tilldelad projekt och är med och levererar mot kund.

I och med Deloittes breda nätverk får du chans att knyta kontakter med såväl kollegor som klienter som kan bli värdefulla för dig i din fortsatta karriär. Ett internship hos oss stärker även dina möjligheter till en anställning efter avklarad examen.

Ansökan

Du ansöker online senast 21 januari 2019. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Besked om nästa steg kan förväntas först efter sista ansökningsdatum. Ansök här. 

Frågor?

Välkommen att kontakta Sophie Karlerö, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 27 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

Tags: