För företag

Vad ELIN gör för företag

Vill ni som företag komma i kontakt med våra medlemmar? Ska ni rekrytera? Vill ni marknadsföra ert företag genom våra kanaler? Vi i ELINs näringslivsutskott erbjuder en rad möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med våra medlemmar vid Linköpings universitet. I dagsläget samarbetar ELIN med några utav de främsta företagen inom svenskt näringsliv, men vi letar samtidigt kontinuerligt efter nya och intressanta samarbeten. Är ni som företag intresserade av att starta ett samarbete med ELIN? Kontakta oss:

Ellen Rodman – 2:e vice ordförande med näringslivsansvar

Tel: 072 734 64 31

E-post naringsliv@elin.se

Vad ELIN kan erbjuda företag

Evenemang

Ta chansen att träffa ELINs medlemmar i en mer personlig miljö, där ni som företag själva bestämmer innehållet i evenemanget. Näringslivsutskottet anordnar ett fåtal egna evenemang samt Case relaterade evenemang som ni kan läsa mer om på näringslivsutskottets respektive casegruppens egna sidor.

Arbetsmarknadsdagarna TEAM

Tillsammans med I-sektionen ordnar vi en arbetsmarknadsmässa där studenter och företag får möjlighet att mötas. Mässan pågår den 25-26e september och ger studenter en möjlighet att mingla med blivande arbetsgivare, gå på kontaktsamtal samt inspireras av motiverande gästföreläsare.

Vill du veta mer om TEAM och komma i kontakt med projektgruppen kan du göra det HÄR eller gå in på hemsidan: teamdagarna.com.

Annonsering

Nå våra medlemmar genom ELINs olika kanaler såsom; medlemstidningen Drömmen, ELINs hemsida, ELINs nyhetsbrev, Facebooksidan ELIN-karriär, ELINs Facebook och Instagram m.m.

Företagsgruppen

Kommunikationen mellan ELIN och våra samarbetspartners hanteras av Företagsgruppen. Företagsgruppen består av varje samarbetspartners enskilda kontaktperson, vars uppgift är att vara föreningens länk till företaget.

Elin Burell

Kontaktperson SEB
seb

Rasmus Andersson

Kontaktperson Deloitte
deloitte

Hjalmar Karlsson

Kontaktperson Swedbank
swedbank-logotyp-slutgiltig

Sara Jönsson

Kontaktperson Danske Bank
danske_bank

Jacob Renning

Kontaktperson EY
ey

Johanna Månsson

Kontaktperson PwC
pwclogga

Sara Lundgren

Kontaktperson KPMG
kpmg

Nicoline Lind

Kontaktperson Grant Thornton
GrantThorntonmedRam

Filippa Afzelius

Kontaktperson Academic Work
AcademicWork

Nina Tarmet

Kontaktperson Övriga företag
10830962_378555435686100_3294759971812805110_o