För företag

foretag
Vad ELIN gör för företag

Vill ni som företag komma i kontakt med våra medlemmar? Ska ni rekrytera? Vill ni marknadsföra ert företag genom våra kanaler? Vi i ELINs näringslivsutskott erbjuder en rad möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med våra medlemmar vid Linköpings universitet. I dagsläget samarbetar ELIN med några utav de främsta företagen inom svenskt näringsliv, men vi letar samtidigt kontinuerligt efter nya och intressanta samarbeten. Är ni som företag intresserade av att starta ett samarbete med ELIN? Kontakta oss:

Hanna Jirskog – 2:e vice ordförande med näringslivsansvar

Telefon 076 016 96 00

E-post naringsliv@elin.se

Vad ELIN kan erbjuda företag

Evenemang

Ta chansen att träffa ELINs medlemmar i en mer personlig miljö, där ni som företag själva bestämmer innehållet i evenemanget. Näringslivsutskottet anordnar ett fåtal egna evenemang samt Case relaterade evenemang som ni kan läsa mer om på näringslivsutskottets respektive casegruppens egna sidor.

Arbetsmarknadsdagarna TEAM

Tillsammans med I-sektionen ordnar vi en arbetsmarknadsmässa där studenter och företag får möjlighet att mötas. Mässan pågår den 27-28e september och ger studenter en möjlighet att mingla med blivande arbetsgivare, gå på kontaktsamtal samt inspireras av motiverande gästföreläsare.

Vill du veta mer om TEAM och komma i kontakt med projektgruppen kan du göra det HÄR eller gå in på hemsidan: teamdagarna.com.

Annonsering

Nå våra medlemmar genom ELINs olika kanaler såsom; medlemstidningen Drömmen, ELINs hemsida, ELINs nyhetsbrev, Facebooksidan ELIN-karriär, ELINs Facebook och Instagram m.m.

Företagsgruppen

Kommunikationen mellan ELIN och våra samarbetspartners hanteras av Företagsgruppen. Företagsgruppen består av varje samarbetspartners enskilda kontaktperson, vars uppgift är att vara föreningens länk till företaget.

Måns Wihl

Kontaktperson SEB
seb

Stina Starke

Kontaktperson Deloitte
deloitte

Gabrielle Törnberg

Kontaktperson IKEA
ikea

Maria Jensen

Kontaktperson Danske Bank
danske_bank

Axel Von Schoultz

Kontaktperson EY
ey

Ellen Varvne

Kontaktperson PwC
pwclogga

Adam Fröman

Kontaktperson KPMG
kpmg

Fredrik Baeckström

Kontaktperson Grant Thornton
GrantThorntonmedRam

Amanda Lekeborn

Kontaktperson Academic Work
AcademicWork

Anton Matses

Kontaktperson Övriga företag