För företag

foretag
Vad ELIN gör för företag

Vill ni som företag komma i kontakt med våra medlemmar? Ska ni rekrytera? Vill ni marknadsföra ert företag genom våra kanaler? Vi i ELINs näringslivsutskott erbjuder en rad möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med våra medlemmar vid Linköpings universitet. I dagsläget samarbetar ELIN med några utav de främsta företagen inom svenskt näringsliv, men vi letar samtidigt kontinuerligt efter nya och intressanta samarbeten. Är ni som företag intresserade av att starta ett samarbete med ELIN? Kontakta oss:

Hanna Jirskog – 2:e vice ordförande med näringslivsansvar

Telefon 076 016 96 00

E-post naringsliv@elin.se

Vad ELIN kan erbjuda företag

Evenemang

Ta chansen att träffa ELINs medlemmar i en mer personlig miljö, där ni som företag själva bestämmer innehållet i evenemanget. Näringslivsutskottet anordnar ett fåtal egna evenemang samt Case relaterade evenemang som ni kan läsa mer om på näringslivsutskottets respektive casegruppens egna sidor.

Arbetsmarknadsdagarna TEAM

Tillsammans med I-sektionen ordnar vi en arbetsmarknadsmässa där studenter och företag får möjlighet att mötas. Mässan pågår den 27-28e september och ger studenter en möjlighet att mingla med blivande arbetsgivare, gå på kontaktsamtal samt inspireras av motiverande gästföreläsare.

Vill du veta mer om TEAM och komma i kontakt med projektgruppen kan du göra det HÄR eller gå in på hemsidan: teamdagarna.com.

Annonsering

Nå våra medlemmar genom ELINs olika kanaler såsom; medlemstidningen Drömmen, ELINs hemsida, ELINs nyhetsbrev, Facebooksidan ELIN-karriär, ELINs Facebook och Instagram m.m.

Företagsgruppen

Kommunikationen mellan ELIN och våra samarbetspartners hanteras av Företagsgruppen. Företagsgruppen består av varje samarbetspartners enskilda kontaktperson, vars uppgift är att vara föreningens länk till företaget.

Rebecca Schäder

Kontaktperson SEB
seb

Nathalie Gawell

Kontaktperson Deloitte
deloitte

Olle Jardesten

Kontaktperson IKEA
ikea

Fredrik Eriksson

Kontaktperson Danske Bank
danske_bank

Ida Albåge

Kontaktperson EY
ey

Pauline Stenseth

Kontaktperson PwC
pwclogga

Gustav Högström

Kontaktperson KPMG
kpmg

Felicia Ceder

Kontaktperson Grant Thornton
GrantThorntonmedRam

Amanda Lekeborn

Kontaktperson Academic Work
AcademicWork

Caroline Berndtson

Kontaktperson Övriga företag