Consectors ekonomistipendium till uppsats

02 Dec Consectors ekonomistipendium till uppsats

Consectors ekonomistipendium för dig som vill skriva den perfekta uppsatsen

Du sitter hemma i soffan och väntar på att mikrovågsugnen ska värma färdigt din panpizza. Då händer det – du har bara några timmar på dig att skriva klart din hemtenta. Panpizzan får vänta för nu ska det skrivas. Du säger till dig själv att det aldrig kommer hända igen, igen. Med mat i magen kollar du när CSN kommer in, för tredje gången i dag. Skulderna går ihop och sticker nästan ut genom öronen. Livet som student är inte lätt och att skriva din kandidat- eller masteruppsats är inget annorlunda. Det hade varit skönt om någon kunde hjälpa dig, både med skrivandet och med ekonomin. Skrivandet går inte men det är inte fusk att vinna ett stipendium som kan hjälpa dig rent ekonomiskt.

Få hjälp att skriva precis vad du vill

Att skriva en uppsats kräver mer än bara en penna eller ett tangentbord. Det kan kräva research, analyser, enkäter och kanske till och med fältstudier som kräver en stor budget. Förmodligen större än ditt CSN. Det har några förstått, eftersom en uppsats faktiskt skrivs i syfte att hjälpa eller bidra med någonting i samhället. Därför har Consector kommit upp med ett årligt ekonomistipendium som ska hjälpa den studenten som förtjänar och behöver det genom att finansiera med hela 10.000 kronor. Detta gäller både dig som ska skriva en kandidatuppsats och dig som ska skriva en masteruppsats.

Om du känner dig sugen på att få hjälp med din uppsats och din forskning, så kan du gå in på Consectors hemsida och läsa de regler som gäller. För att lyckas kamma hem det här generösa stipendiet, så kollar Consector på följande kriterier:

● Hur relevant är uppsatsens ämne i dagens samhälle?

● Forskningsstrategin: Hur tänker du genomföra projektets research?

● Angår uppsatsen bank- och finansbranschen, arbetsmarknaden, företag och

privatpersoner?

Ett bidrag i många led

Consectors ekonomistipendium hjälper dig inte bara att lyckas bättre med din forskning och att finna lämpligt material till uppsatsen. Den hjälper dig även att synas och spridas genom att din forskning kan få vara med på Consectors hemsida. Om du är tillräckligt duktig alltså! Den bidrar således både ekonomiskt och marknadsföringsmässigt. Bra va?

Ut i världen och skriv din kandidat- eller masteruppsats och lycka till. Glöm inte att vara ute i god tid för att skriva en så bra uppsats som möjligt. In och sök på Consectors hemsida – vi väntar ivrigt på att se era fantastiska idéer.

Sista ansökningsdag är den 28 Februari 2019.

Tags: