Cidestra erbjuder karriärutvecklingsprogram!

Väljer du mellan en karriär inom management consulting eller finanssektorn? Cidestra är ett konsultbolag som erbjuder dig en möjlighet att kombinera båda!

Med start till hösten 2023 erbjuder vi en unik början på din managementkonsultkarriär. På Cidestra kommer du att vara med och forma framtiden för finanssektorn genom att arbeta med affärskritiska strategi- och transformationsinitiativ för de viktigaste finansiella institutionerna och fintechs på den nordiska marknaden. Du kommer också att vara en del av graduate-programmet Bloom.

Bloom är ett tvåårigt karriärutvecklingsprogram som erbjuder omfattande upplevelsebaserad utbildning där du lär dig konsulthantverket tillsammans med några av de bästa konsulterna i branschen. Det är en människocentrerad inlärningsresa för att utveckla dina färdigheter och växa mot att bli en exceptionell managementkonsult genom att arbeta med verkliga, komplexa och utmanande engagemang.

Bloom drivs tillsammans med våra systerbolag i Newground Alliance, en grupp oberoende nischkonsultföretag baserade i Stockholm med totalt över 200 anställda. Du kommer att vara anställd av Cidestra, och under hela programmet kommer du att delta i programaktiviteter tillsammans med graduates från de andra företagen i Newground Alliance.

Läs mer och ansök nu via https://www.cidestra.com/bloom! Sista ansökningsdag är den 15 december. För frågor om Bloom, rollen, Cidestra eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på contact@cidestra.com