Analytiker till M&A Transaction Services, Valuation & Modelling och Corporate Finance Advisory med start i augusti 2019 – Stockholm

03 Nov Analytiker till M&A Transaction Services, Valuation & Modelling och Corporate Finance Advisory med start i augusti 2019 – Stockholm

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 264 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.


Deloitte söker Analytiker till vårt affärsområde Financial Advisory

Financial Advisory är ett affärsområde inom Deloitte som erbjuder rådgivning och stöd i M&A processer som omfattar köp, försäljning, värdering, omstrukturering och fusioner av företag och verksamheter. Vi söker dig som har ett intresse för att kombinera kommersiell insikt med finansiella analyser i en mycket spännande och utvecklande projektmiljö. Financial Advisory växer kraftigt och vi söker analytiker till samtliga våra service lines- Corporate Finance Advisory, M&A Transaction Services och Valuation & Modelling, för start i augusti 2019. Under dina första år erbjuds du möjlighet att arbeta med uppdrag inom flera av våra service lines för att sedan successivt specialisera dig efter intresse. Har du intresse för en specifik service line är du välkommen att specificera det i din ansökan.
• M&A Transaction Services omfattar primärt olika former av finansiell due diligence inför en köp eller säljprocess och relaterad rådgivning i samband med förhandlingar.
• Valuation & Modelling omfattar till exempel företagsvärdering, fairness opinions och finansiell modellering.
• Corporate Finance Advisory innebär att vi företräder en köpare eller en säljare i samband med en ägarförändring och rådger under hela transaktionsprocessen.
Vi erbjuder
Du kommer att arbeta med kollegor i projekt team tillsammans med kunder, målbolag och andra rådgivare. Arbetsuppgifterna innefattar analys av affärsplaner, företag och branscher samt rapportskrivning och grafisk presentation i samband med M&A transaktioner samt värdering av företag eller specifika tillgångar. Arbetet innebär både kundprojekt och interna affärsutvecklingsprojekt.
Vi söker
Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom med inriktning mot redovisning och finansiering och/eller finansiell ekonomi eller ingenjör med bra förståelse för finansiering. Du ska vara en lagspelare men arbetar samtidigt bra självständigt och gillar att ta ansvar. Vidare är du mycket målmedveten, engagerad, initiativrik, noggrann och öppen för nya utmaningar. Du är flexibel i relation till dina arbetsuppgifter, arbetstider, och har förmåga att prioritera. Stresstålighet är en förutsättning då vi arbetar med rådgivning i transaktioner där arbetstempot är högt. Vidare är du drivande, har en hög analytisk förmåga och ett stort intresse för näringslivet och aktiemarknaden. God stilistisk förmåga är ett krav liksom mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du bör även ha ett genuint intresse för marknadsaktiviteter och försäljningsarbete.
Deloitte är en mångkulturell organisation där enskilda medarbetares bakgrund, erfarenhet och kompetens betraktas som en tillgång.
Ansökan – vi hanterar ansökningar löpande
Du ansöker online via www.deloitte.se/jobb. Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betyg från högskola/universitet samt gymnasiet. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument behandlas ej.
Frågor?
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller hur du registrerar din ansökan är du välkommen att kontakta Philippa Kristoffersson på telefon 070 – 080 28 31.
Vid frågor om tjänsterna kontaktar du:
Kathinka Harasaki: 070 – 080 31 08 (M&A Transaction Services)
Mats Lindqvist: 073 – 397 21 14 (Valuation Services)
Marina Andersson: 070 – 080 21 39 (Corporate Finance Advisory).

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Tags: