Advisory söker Associate inom M&A med start aug 2019 – Stockholm

06 feb Advisory söker Associate inom M&A med start aug 2019 – Stockholm

Transactional Advisory erbjuder våra kunder specialistkompetens inom Mergers and Acquisitions Services (M&A), Transaction Advisory Services och Valuation Services. Vi har haft flera framgångsrika år med stark tillväxt och med en offensiv affärsplan har vi mål om att fortsätta växa.

För start efter sommaren 2019 söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team inom M&A – vill du växa med oss? 

Om specialistområdet M&A Services
Vårt dedikerade M&A-team fokuserar på att hjälpa våra kunder att erhålla högsta möjliga värde och skapa en effektiv process vid en bolagsförsäljning. Vi projektleder och supporterar våra kunder i alla steg av försäljningsprocessen, vilket innebär att medarbetarna inom M&A arbetar med att identifiera och anpassa den bästa försäljningsstrategin utifrån varje situation och bolag. Teamet har lång erfarenhet av sälj- och köpmandat där du som ny medarbetare har chansen att bli en viktig del i vårt team direkt.

Din roll
Vill du ha en nyckelroll i ditt team? Vill du arbeta nära kund? I den här tjänsten får du tidigt arbeta nära kunden. Du arbetar självständigt och i mindre team med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför olika utmaningar och du kommer agera som en rådgivare på deras försäljningsresa.

I rollen kommer du vara en viktig teammedlem och ha varierande arbetsuppgifter i hela försäljningsprocessen. Du kommer arbeta bland annat att arbeta med att identifiera köpare och analysera marknadsinformation, genomföra värderingsmoment, förbereda säljpresentationer och skriva informationsmemorandum (företagspresentation) som används i försäljningsprocessen. Utöver detta kommer du tillsammans med övriga teamet ha en nära kontakt med entreprenören och driva projektet framåt.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering med goda akademiska meriter
  • Ett konsultativt förhållningssätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande för denna tjänst är masterexamen, utbytesstudier, internship och/eller relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Ansökan och mer information 
Urval och tester sker löpande så registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast den 3 mars. I vår rekryteringsprocess ingår tester och case. Ansök här!

För frågor om tjänsten kontakta:
Jessica Heikkilä, Recruitment and Employer Brand Specialist, jessica.heikkila@se.gt.com, Tfn: 08-524 674 59

Varmt välkommen med din ansökan!